Dags för en liten semester

Jag och frugan har bestämt oss för att skämma bort oss själva lite extra och ta en spontan semester. Det är nämligen så att vår bröllopsdag närmar sig, och därför har vi bokat en weekend på ett mysigt hotell i Tällberg. Tällberg är en by som ligger i Leksands kommun i Dalarna, och det verkar vara hur fint som helst där med utsikt över sjön Siljan. Vi brukar sällan åka bort på det här viset, men den här gången kände vi att vi ville göra något lite mer speciellt än bara sitta hemma i soffan och skåla med lite bubbel. Den här gången blir det kanske bubbel i poolen eller framför en mysig brasa, och självklart blir det en härlig middag också.

Det ska bli riktigt skönt att komma bort en stund faktiskt. Sommarsemestern är fortfarande så långt bort att det knappt är värt att längta till den, men vetskapen om att vi snart ska iväg på den här minisemestern kommer definitivt att lysa upp de grå dagarna lite extra. Jag ser verkligen fram emot det, och jag har till och med köpt en liten present till frun som hon ska få på hotellet. Jag tänker inte skriva vad det är ifall hon skulle få för sig att läsa den här bloggen (fast det gör hon sällan för hon är inte så intresserad av datorer och sådant som jag skriver om), men jag kan avslöja att det är något som jag tror att hon verkligen kommer att tycka om och ha nytta av!

Jag brukar tyvärr vara ganska dålig på att ge bort presenter, så jag är riktigt nöjd med mig själv den här gången! Det är inte så att jag är snål eller inte vill ge bort saker, utan jag är helt enkelt dålig på att komma på saker att ge bort. Men den här presenten tror jag som sagt kommer att bli en succé. Eller jag hoppas det i alla fall!