En bra elektriker

Jag har den senaste tiden varit i ganska mycket kontakt med elektriker, då vi har gjort en del elinstallationer här hemma. Och jag skulle faktiskt vilja ta tillfället i akt och rekommendera denna elektriker i Borlänge som heter Henningsons El, för de var så himla trevliga! Och de gjorde dessutom ett bra jobb, men det är ju ändå något som jag tycker att man kan förvänta sig. Det är ju deras jobb. Men just det där med bemötandet är ju en annan sak. Jag har haft en hel del kontakt med hantverkare i mitt liv och jag kan säga att det finns många som inte alls är trevliga. Och det är inte bra. Så när jag träffar på trevliga hantverkare av olika slag, till exempel elektriker, så rekommenderar jag gärna vidare.

Oplanerat inbrottslarm
Vi har bland annat installerat jordfelsbrytare och satt in ett inbrottslarm, samt uppdaterat våra brandlarm till en bättre variant. Och det känns väldigt bra. Inbrottslarm hade vi faktiskt inte tänkt att skaffa, men jag fick liksom något slags ryck och kände att vi bara måste ha det, och nu i efterhand känns det så tryggt och bra. Nu skulle jag verkligen inte vilja vara utan det.

Larm är ju något som man kanske inte tänker så mycket på förrän efter att man har varit utsatt för något, och jag är väldigt glad att jag nu hann skaffa det innan jag eventuellt blir utsatt för ett inbrottsförsök. Nu har jag i alla fall garderat mig så gott det går. Jo, jag vet att det finns en massa saker att göra, typ grannsamverkan och bra fönster och lås på dörren och allt, men larm känns i alla fall som en väldigt bra grej att ha. Så det är jag nöjd över. Men jag hoppas förstås verkligen att det aldrig behöver användas, om man säger så.