En helg med god mat och ett möte med älgar

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se! Phu, nu är det över för denna gång. Vi har haft en hektiskt men väldigt rolig helg uppe i Dalarna och firat midsommar med de invanda kullorna och masarna i Leksand. Jag har nog aldrig dansat i en sådan stor ringdans någonsin faktiskt, bara det var en upplevelse i sig. Men skönast av allt var att få bo på hotell, jag bara älskar den lyxen!

Åt en riktigt god fiskrätt
Vi lyxade till det sista dagen med en middag på hotellet. Vi bodde på Green Hotel förresten, ni kan kika på det här: http://www.greenhotel.se/ om ni är intresserade. Det är absolut att rekommendera, om inte för sömnen så måste ni bara prova maten om ni ändå är i krokarna. Dit kommer vi nog tillbaka fler gånger, det är jag säker på.

Vi åt en fiskrätt som var något av det mest himmelska jag testat alltså. Jag tror att det var regnbågslax (eller någon annan lax..) som de serverade med potatis, svenska grönsaker och en sås som smakade citron. Allting verkligen smälte i munnen!!

Såg älg för första gången
På vägen hem fick vi bromsa in för ett älgpar som passade vägen framför oss. Vi hann se dom i god tid tack och lov så det blev ingen hastig inbromsning med risk för krock. De spatserade så fint där i vägkanten och verkade inte brydda alls av att vi vevade ner rutorna och fotograferade i massor. Har inte laddat in bilderna på datorn ännu, men lovar att försöka komma ihåg att lägga upp dom sen.

Nu är vi hemma i vardagen igen och jag ska jobba några veckor till innan den riktiga semestern börjar. Får se vad vi planerar in för något skoj tills dess 🙂

Älgko
En riktig älgko.