Mat hem till dörren, varför inte?!

on

Att internet var en fluga det vet vi alla är en myt nu, men för bara tio år sedan så var ändå nätet relativt outforskat. Gärna skämtade man om alla de möjligheter som skulle komma att finnas i framtiden, ett av dessa var “Ja, snart kan man väl få hem mat genom datorn också”! Och nog måste jag säga det, till den som myntade den meningen att nog hade du rätt allt.

Idag är det inga konstigheter alls i att köpa matkassar för hemleverans via internet, var och varannan familj köper nu för tiden hem dessa matkassar och ser det som en bekväm tjänst och som vardagslyx att själva slippa stressa mellan jobb och barn för att hinna fylla kylskåpet och tomma magar. Själv kan jag tyvärr inte skryta med att jag själv någonsin köpt hem någon matkasse online, men det betyder inte att jag aldrig ska göra det. Jag har kollat runt lite på vad det finns för möjligheter och jag tycker ändå att det har funnits mycket som har passat in på mig och mina behov. Jag ser ändå lite tjusning i att få välja själv precis vad man vill ha, men samtidigt skulle det vara en enorm lättnad att få allting hem till en och med recept och allt för vad man ska äta, då slipper man det eviga momentet med recepttorka och inte vet vad man ska laga till middag.

På den här sidan, Matkasse 24/7, hittade jag mycket informativt om de olika matkassarna man kan beställa hem, och jag blev faktiskt lite förvånad över vad många olika leverantörer av matkassar som det faktiskt finns idag. Får nog helt enkelt ta och beställa hem en kasse själv så jag får testa på, men hittills har jag bara hört gott om det så jag är egentligen inte orolig över att det inte skulle passa mig heller!