Välbyggda system

Något som jag brukar pyssla med när jag har lite tid är att gå in och testa gratiskonton på lite olika tjänster som finns på nätet. Det handlar helt enkelt om att jag är nyfiken på vad det senaste är som kommer fram som funktionaliteter, mycket som jag kan ta med mig i mitt eget yrke och lära mig av. Det är intressant att se dessa mängder av olika tjänster som i princip dagligen dyker upp på nätet, det ena bättre än det andra. Genom att göra denna efterforskning känner jag att jag befinner mig helt rätt i tiden och kan anpassa mitt eget yrke efter att matcha nutiden. Och dessutom är det riktigt kul att bara prova på!

dator

Gillar sånt som är användarvänligt
Det senaste som jag provade på var www.magnetevents.se, ett onlinebaserat verktyg som går ut på att man ska kunna planera, strukturera och genomföra event av olika sorter. Det är också kanske det som jag gillar allra mest med den, att det är möjligt att planera vilken sammankomst som helst, oavsett om det är ett bröllop eller en sporttävling. Det är helt enkelt väldigt användarvänligt och lätt att ta till sig och anpassa till ens egna syften. Jag vet inte om jag kommer att använda det själv skarpt, men jag att klickat omkring en del och provat på funktionaliteten och möjligheterna och jag måste erkänna att jag är imponerad över hur användarvänligt de har gjort det och hur snabbt det gick för mig att sätta mig in i det.

Så om ni är ute efter ett verktyg online som är till för att planera events, sälja biljetter och mycket mer så kan ni ju faktiskt prova på att gå in på Magnets hemsida och registrera ett gratiskonto. Ett gratiskonto hos dem ger dig dessutom mängder av möjligheter under en rätt lång tid, så att du verkligen kan få känna på grejerna. Det är inte ofta som jag kommer över så här bra grejen, men det är såklart lika uppskattat varje gång jag lyckas!